Ono što je izjavio slama srce:

- Samo rođenje naše devojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak sa malo nade i sreće. Želeli bismo da se zahvalimo lekarima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i podršci - izjavio je Ronaldo, i dodao:

- Svi smo srkhani ovim gubitkom i ljubazno molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak, ti si naš anđeo. Uvek ćemo te voleti. 

Pre nego što je DŽordžina zatrudnela, Ronaldo je već bio otac četvoro dece, dok su mu troje dece rodile dve surogat majke.

U oktobru su on i DŽordžina podelili objavu na svom Instagram profilu  - snimak blizanaca sa ultra-zvuka uz natpis:

- Drago nam je što možemo da objavimo da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva čekamo da vas upoznamo! - stajalo je u objavi fotografije na kojoj su ponosni roditelji sa osmehom držali snimak u rukama.

Ronaldo je otac Kristijana mlađeg (11), blizanaca Eve i Matea (4) i trogodišnje Alane Martine, koju je DŽordžina rodila.

A njegova novorođena ćerka ga sada čini ocem petoro dece.

Portugalska superzvezda upoznala je DŽordžinu 2016. godine kada je radila u Guči prodavnici u Madridu za 10 funti na sat.

DŽordžina je pratila petostrukog osvajača Zlatne lopte iz Madrida u Torino, a zatim u Mančester, dok je odlazio iz Real Madrida u Juventus i Junajted.

Pre samo nekoliko dana, slikana je kako pozira u roze haljini u staroškolskoj žutoj korveti.

U martu ove godine je na Instagramu objavila da je Ronaldo "najbolji tata na svetu“ zajedno sa preslatkim snimcima njihove prelepe porodice.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".