Teško životno razdoblje za nju počelo je, kada je njena majka poginula u saobraćajnoj nesreći, te joj se otac oženio ne jednom, već nekoliko puta. Među maćehama koje su se nizale nije se našla niti jedna koja je prema Goci i njenom bratu bila nežna i blagonaklona.

Poslednja među njima sa sobom je čak dovela i sina, koji je batinama izražavao nezadovoljstvo prema Goci.

Foto: RTS printskrin

 

 

 

- Bio je razmažen i svaki dan me je tukao. Nije voleo što sam tu. Jednom, kada sam mu vratila njegova mama rekla je da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla da tražim tetku. Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla. Od tog momenta sam živela kod tetke Rade u jednoj čatmari - ispričala je delić svoje teške životne priče pevačica, koja se u sličnoj situaciji, bez podrške, oslonca i ušuškanog krova nad glavom našla i posle razvoda od Milutina Popovića Zahara.

- Nakon razvoda sam plakala svaki dan. Otišla sam sa decom i sve sam ostavila. Preselila sam se u jednu nezavršenu kuću koju smo pravili. Bez struje, bez telefona. To je bilo strašno. Bez ičega. Ništa nisam imala unutra. Kupila sam krevet, imala sam jedan televizor i jedan tranzistor. Bilo je mnogo teško - zaključila je ona.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".