Naime, lepa Cecina kći Anastasija je proslavila svoj 24. rođendan onako kako neko ni svadbu ne proslavlja.

Foto: ATA images

 

 

Oko 150 zvanica pretežno iz javnog života Srbije prisustvovalo je gala veselju, a glavni gost bio je fudbaler Nemanja Gudelj, Tasin dečko, koji je jedinstvenim poklonom uspeo da dirne sve.

Naime, on joj je poklonio umetničku sliku u tehnici ulje na platnu, a na kojoj je naslikana Anastasija u zagrljaju svog oca Željka Ražnatovića. Kuriozitet je što je slika rađena u realnom vremenu, pa je pored Tase i njenog trenutnog izgleda naslikan Arkan sa sedom kosom i ponekom borom viška, onako kako bi danas, 22 godine od smrti, najverovatnije izgledao. Umetnica Dajana Đačić očito je dobro uradila svoj posao jer je njeno umetničko delo dirnulo ne samo Anastasiju, već i njenu majku, a Arkanovu udovicu.

Foto: Instagram printskrin/cecaraznatovic

 

 

- Nemanjin poklon me je rasplakao i dirnuo u isto vreme. Jako sam to emotivno doživela, ali ne bih da ja pričam o tome - rekla nam je Ceca, te otkrila šta je ona svojoj naslednici poželela i poklonila.

- Svakoj majci je jedino važno da joj deca budu živa, zdrava i srećna. To sam i ja poželela Anastasiji. Što se tiče poklona, od mene je dobila ovu žurku. Malo li je? - rekla je ona uz smeh, a da nije malo govori podatak da je Ceca za proslavu iskeširala 10.000 evra.

Foto: ATA images

 

 

Osim Cece, za dobru zabavu su se pobrinuli svi koji su se latili mikrofona, a među njima Saša Matić, Milica Todorović, Aleksandra Prijović.

Žurka je trajala do 4 sata posle ponoći.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".