"Moj otac nije bio mnogo opasan. Do 15. godine živeo sam na selu, otac je otišao za Ameriku, bio sam najmlađi. Ja sam bio mezimac i zaštićen sam bio, otac nije bio strog. Kada sam završio srednju školu, otišao sam za Sarajevo. Imao sam odličan odnos sa porodicom, otac je bio uticajan čovek. On je za vreme rata bio u ropstvu, bio je u Nemačkoj 5 godina, a pre rata je pohađao večernje škole, pa je bio odbornik u selu. Bio je veoma uticajan, bili smo složna porodica, ali jako siromašni. Bilo je svega od hrane, nedostajalo mi je da kupim neke patike, loptu, ali toga nije bilo, svega je bilo samo ne para. Nikada nisam imao para da kupim sladoled, ali imao sam gde da spavam", rekao je Mile i otkrio kada je počeo da se bavi pevanjem:

"Rano sam se opredelio za muziku. Bilo je jednom takmičenje pevača amatera i ja sam tu odneo pobedu. Nakon tih nekoliko takmičenja ja sam krenuo da pevam po kafanama. 6. juna je 50 godina otkako pevam. Uskoro će jubilej", rekao je Mile.

Foto: ATA images

 

Mile je progovorio o ljubavnicama.

"Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam. Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne "izlete". Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su "usputne stanice", rekao je on.

"Oženio sam se mlad, imam ćerku iz prvog braka. To nikada nisam hteo da sakrijem. U Beogradu je upisala tekstilni dizajn. Ja sam se razveo od žene, ali nju nikada nisam hteo da krijem. Viđamo se, u kontaktu smo. Ona ima dvoje dece. Elena nju poznaje, ne druže se mnogo, ali se poštuju", rekao je on.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".