"Мој отац није био много опасан. До 15. године живео сам на селу, отац је отишао за Америку, био сам најмлађи. Ја сам био мезимац и заштићен сам био, отац није био строг. Када сам завршио средњу школу, отишао сам за Сарајево. Имао сам одличан однос са породицом, отац је био утицајан човек. Он је за време рата био у ропству, био је у Немачкој 5 година, а пре рата је похађао вечерње школе, па је био одборник у селу. Био је веома утицајан, били смо сложна породица, али јако сиромашни. Било је свега од хране, недостајало ми је да купим неке патике, лопту, али тога није било, свега је било само не пара. Никада нисам имао пара да купим сладолед, али имао сам где да спавам", рекао је Миле и открио када је почео да се бави певањем:

"Рано сам се определио за музику. Било је једном такмичење певача аматера и ја сам ту однео победу. Након тих неколико такмичења ја сам кренуо да певам по кафанама. 6. јуна је 50 година откако певам. Ускоро ће јубилеј", рекао је Миле.

Фото: АТА имагес

 

Миле је проговорио о љубавницама.

"Не постоји град где нисам имао девојку, имао сам једном десет одједном. Никада нисам плакао због неког, био сам млад. Млад сам се и оженио, и када сам се оженио имао сам љубавницу, имам и дан данас. Поред Марте имам. Скоро све моје колеге имају паралелне везе, тренутне "излете". Једно осамдесет одсто. Не могу да их именујем. Оду на турнеју и сретну неку и ето. Виде лепу жену, па што не би. Те жене су "успутне станице", рекао је он.

"Оженио сам се млад, имам ћерку из првог брака. То никада нисам хтео да сакријем. У Београду је уписала текстилни дизајн. Ја сам се развео од жене, али њу никада нисам хтео да кријем. Виђамо се, у контакту смо. Она има двоје деце. Елена њу познаје, не друже се много, али се поштују", рекао је он.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".