U tekstu je Mirjana napisala da je Lepa Brena hrabra upravo zbog toga što nije od onih koji ne žele da pomignu majkama kao što je ona. 

- U životu treba čovek da smogne snage, da stane na stranu pravde i treba podržavati izmenu lošeg zakona, pa šta bilo. Mnogi se nećkaju, kao ne žele nikoga da povrede, ili ne žele da se mešaju ili pak nisu sigurni... To me podseća na one koji posmatraju silovanje u toku, a ne priđu da pomognu... A nedužna deca i dalje ispaštaju - navela je Mirjana Antonović na društvenim mrežama, koja se bori za uvažavanje DNK uzorka na sudu u našoj zemlji prilikom utvrđivanja očinstva.

Foto: ATA images

 

- E, Brena je zato jedinstvena. Hrabra žena, kaže to što jeste, sviđalo se tebi to ili ne! Takva je, i ne plaši se nikoga i ničega, primerna majka, izvrsna prijateljica, u dobru i u zlu. Izvan svega, podržava i voli decu. Svaka čast! - dodala je Mirjana.

Lepa Brena je otvoreno pričala o slučaju Ilića i  Mirjane. 

- Jako sam srećna zbog presude. Tačnije, nije to pitanje sreće već moralne etike. Miroslav je bio sa mnom i Mirjanom dve godine na turneji, obišli smo ceo svet. Zabavljali su se i voleli tada i rezultat te ljubavi je Devin - kazala nam je tada.

Foto: Petar Milošević

 

- Suština, zbog čega sam im ostala u toj priči... Jedina smo zemlja koja nema zakon o utvrđivanju očinstva ili majčinstva. Treba da budemo prisutni u 21. veku. Podržala sam je u ime našeg prijateljstva i istine, i svih koji vode istu borbu - navodi Brena, te odgovara na pitanje da li bi opet prolazila kroz ovakvo suđenje.

- Naravno da bih opet bila svedok. Prijatelj sam u dobru i u zlu, i majka sam. Vidite kako se ta deca osećaju, za mene je to veoma važno. Treba im pružiti zaštitu - dodala je pevačica. 

(Blic) 

BONUS VIDEO:  

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".