Evo šta kaže pevačica...

Najveća regionalna zvezda Lepa Brena bila je najpoželjnija devojka krajem osamdesetih, kada je njeno srce osvojio tadašnji najpopularniji jugoslovenski teniser Slobodan Boba Živojinović.

Niko nije znao šta da očekuje od ove ljubavi dve tako poznate ličnosti, koje su zbog prirode posla često bile na različitim krajevima sveta, ali Brena i Boba uskoro su dokazali da njihova ljubav pobeđuje sve prepreke. Par je 1991. godine rekao "da" gala venčanju u hotelu "Intekontinental", a okupili su više stotina zvanica iz svih krajeva planete i, naravno, s domaće estrade.

Foto: Jutjub printskrin/Lepa Brena

 

Brena je blistala u venčanici modne kuće "Dior", služilo se 650 jela, torta je imala pet spratova, a sve je bilo praćeno sjajnim raspoloženjem i pesmom, dok je bidermajer završio u rukama mladine mlađe koleginice.

 Danas, 31 godinu kasnije, Brena i Boba i dalje su sinonim za pravu ljubav u svetu poznatih, a kruna njihove sreće su sinovi Stefan i Viktor.

Foto: ATA images

 

U čemu je tajna njihovog srećnog braka? Ako pitate Brenu, u otvorenosti, iskrenosti i transparentnosti.

- Mislim da ljubav treba da bude iskrena sa svim svojim unutrašnjim borbama, padovima, uzbuđenjima. Uvek sam za to da ta ljubav bude transparentna, otvorena i da ljudima treba dati stvarno svoj maksimum - izjavila je pevačica u emisiji Magazin In.

Ona je napomenula veoma važnu stvar, koju mladi parovi ponekad smetnu s uma: da u braku treba uživati, a ne robovati mu, i da je normalno da se žena menja fizički, zbog čega je ključno da je suprug ne tretira kao stari predmet koji će lako zameniti novijim.

Foto: Arhiv Novosti

 

- Brak nije zatvor. Brak ne znači da je muž kupio ženu kao jedan plakar ili neki ormar, pa jedan dan kada mu dosadi dođe mlađa i lepša... Mi žene rađamo decu, stvaramo novi život, naše telo se deformirše toliko puta i jako teško vratiti se u top formu. Važno je da vas ti vaši muževi ne menjaju kao stare plakare, nego da iznegujete taj odnos, da vas neko poštuje kada vam je teško i kada ste u patikama, a isto tako da vi njemu budute oslonac - napomenula je Lepa Brena.

Ona je istakla i da je lako voleti se u idealnim uslovima, ali da se istinska ljubav prepoznaje u teškim trenucima.

- Kada je lepo i kada je lako, svi mi možemo da volimo jedni druge, i tad je uvek lepo i slatko, međutim kada dođu teški momenti, onda se shvatiš da li imaš zaista pravu osobu pored sebe - rekla je pevačica.

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuzni bečki dvorac Dragane Mirković

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".