Zdravko je potvrdio da je reč o netačnim informacijama i angažovaće pravni tim kako bi zaštitio privatnost porodice Čolić.

- Vest koja se pojavila da je došlo do nestanka u kući i za šta je okrivljena Una, nije tačna. To je apsolutna laž, porodici Čolić je naneta nemerljiva šteta - rekao je za UNU Zdravko Čolić.

Čolićev pravni tim uputio je molbu medijima da dalje ne učestvuju u formiranju "netačnih informacija, koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne ličnosti, što je u ovom slučaju ćerka Zdravka Čolića".

Foto: D.Mišić/V.Danilov

 

- Ističemo da je vest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolića apsolutno laž. Svi mediji koji su preneli vest bez prethodne provere biće sankcionisani svim raspoloživim pravnim sredstvima. Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao sa medijima, ipak kada je porodica u pitanju mora se poštovati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse. Plasirajući lažne informacije novinari su sigurno povećali čitanost, ali su naneli nemerljivu štetu porodici Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja regiona - saopštio je pravni tim pevača Zdravka Čolića.

Zdravko Čolić je u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom još od 2001. godine,koja mu je podarila dve ćerke, Laru i Unu. 

 

 

Zdravko Čolić je u subotu uveče održao koncert pred više od 35.000 posetilaca u Bečeju, u okviru manifestacije "Bečej noću".

Zvezda svih generacija  je tri sata pevao zajedno sa publikom neke od svojih najvećih hitova.

Zajedno sa Aleksandom Sofronijevićem radi na novim ostvarenjima. 

(UNA)

BONUS GALERIJA: Zdravko Čolić - muzički velikan, miljenik svih generacija

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".