Pevačica Milica Pavlović je u toku današnjeg dana posetila Gornji Bunibrod, selo u kom je odrasla.

Milici su i baka i deka koji su živeli ovde preminuli, a uvek ih je nazivala svojim roditeljima. Pevačica i dalje nađe vremena da poseti kuću u kojoj je provela detinjstvo.

Ovoga puta je Pavlovićeva kamerom svog telefona zabeležila deo svog imanja, pokazujući voće i povrće koje poseduju, što su njeni pratioci na društvenim mrežama nazvali "pravim bogatstvom".

Foto: printskrin instagram/senoritamilica

 

- Stigla je višnja. Uskoro će i grožđe. Biće uskoro, bogami, i breskvice i kajsije. Tu su i jabuke, a od avgusta i šljive. Kažu da će ova kruškica kroz desetak dana biti top. Lepota božja. Živeo moj Gornji Bunibrod - poručila je Milica.

FOTO GALERIJA: Milica Pavlović pokazala svoju baštu u selu Gornji Bunibrod

Podsetimo, baki Milice Pavlović bila je ustanovljena Alchajmerova bolest, zbog koje unuku pred kraj života nije prepoznavala, o čemu je Milica Pavlović javno govorila.

- To je za mene trenutno najbolnija tema u životu. Bolest je uzela maha. Srce i duša me bole zbog toga što me moja baka ne prepoznaje. Ona je moje zlato, moja duša, moje sve na svetu i mnogo je strašno kada prilikom svakog viđanja s njom, moram da se iznova upoznajem i pokušavam da je podsetim ko sam. Da sam ja ćerka njenog sina, njena unuka. NJena Milica. NJena pevačica. Sama činjenica da sam doživela da neko ko mi je najbitniji na svetu postane dementan veoma je teška i potresna, izbegavam da pričam i razmišljam o tome, ali očigledno da u životu postoje stvari koje ne možemo da biramo i na koje ne možemo da utičemo. Prilikom svakog našeg susreta trudim se da doprem do nje, da se priseti da sam ja njena Milica, ali svako novo viđanje donosi iste momente. Ali onda kad me prepozna, kad se seti, to je neprocenjivo i ne mogu da opišem taj osećaj kako me ljubi, grli... Svaka reč koju mi uputi za mene je velika kao ceo univerzum, kaže Milica.

Nakon što je preminuo Miličin deka Vladimir, pevačica je, kako se pisalo, donela odluku da baku premesti u starački dom u kojem je imala najbolju negu, a unuka ju je redovno posećivala.

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša o "Zvezdama Granda"

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".