Jedna od najčudnijih izjava Kim Vlajd jeste ta da kada je umro Majkl DŽekson da je videla vanzemaljce na nebu.

U tom trenutku je osetila povezanost sa univerzumom. 

– Bila sam u bašti sa prijateljem dan pošto je umro Majkl DŽekosn i videli smo dva jaka svetla na nebu. Bila su oko 20 puta veća od aviona. Lebdela su, a onda krenula u cik-cak jako brzo desetak minuta. Bilo je to u lokalnim novinama i mi nismo bili jedini ljudi koji su to videli. To mi je promenilo život. Osetila sam se povezano sa univerzumom i zaista me je inspirisalo, unelo nadu. Mislim da je to isto kao kada neko kaže da je video Boga- ispričala je jednom prilikom.

Foto: Printskrin/Jutjub/ RETROVISOR

 

To nije jedini incedent Kim. Ona je svojom pojavom 2012. godine u metrou neprijatno iznenadila putnike. Pevačica je bila pod dejstvom alkohola, pa je putnici nisu ni prepoznali. Kada je njen brat izvadio gitaru, Vlajdova je tada počela da peva, pa su putnici tek tada shvatili o kome je reč.

Navodi se da se vraćala sa Božićne proslave. 

– Posle prilično trulog dana sam krenuo kući metroom i nisam mogao da nađem slobodno sedište. Onda je muškarac izvukao gitaru i pomislio sam: Oh, evo ga! Onda je pijana žena počela da peva. Čekaj malo, pa ja znam taj glas?! To je stvarno bila Kim Vajld! To mi je skroz ulepšalo dan. Hvala! Ona je apsolutna legenda! Srećan Božić svima- napisao je jedan od putnika.

Pevačica je bila u braku sa Halom Faulerom sa kojim ima dvoje dece: ćerku Rouz i sina Harija. ''ere Come the Aliens''objavila je 2018. godine, i to je ujedno bio njen 14. i poslednji album u karijeri.

Ušla je u sedmu godinu života i bavi se poslednjih nekoliko godina baštovanstvom koje joj je pomoglo da prebrodi nervni slom koji je doživela. 

(Objektiv) 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".