Đorđe je bio otvoren i rekao da je problem u srpskoj publici, jer da ona glasa, šanse da ostali pobedebila bi jako mala. 

 

 

- "Zvezde Granda" je takmičenje koje je zasnovano na nacionalnoj muzici naroda i narodnosti Balkana. Postoji i jedna floskula, "Je**š zemlju koja Bosne nema". Bosanci su ozbiljna vojska kada su njihovi izvođači u pitanju. Oni daju vetar u leđa iz sve snage - izjavio je pevač za 24sedam, izbegavajući da odgovori na to da drugi kandidati bolje prođu nego pobednici, za koje kažu da nemaju harizmu:

- Jako je tužno da Sandra Mladenović, iz Srbije, dođe u prvih četvoro i onda niko ne okrene telefon. Ne treba kriviti "Zvezde Granda", Bosanci su ljudi koji glasaju. Sve je ostavljeno publici na volju. Neki problem postoji u Srbiji jer oni iz stereotip varijante smatraju da je to drugorazredno takmičenje. Da oni glasaju, niko ne bi imao šanse.

 

 

Pevač se takođe osvrnuo i na takmičara kome je bio mentor Aleksandra Josifovskog. Đorđe je Aleksandrov nastup doživeo veoma emotivno. 

- Ja sam doživeo emotivni slom koji možda nisam smeo da dozvolim pred kamerama, ali emotivac sam, bilo je jače od mene. Velika je stvar što je takmičar u Grandu, a onda što sam mu ja bio mentor i došao je u situaciju, ne samo da dobije podršku za svoj fazon pevanja, nego i zato što je bio fokusiran na sebe, da izađe iz tih ruku odvratnog zla koji se zove alkohol - kaže Đorđe i dodaje da je znao da mora da mu pomogne. 

 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".