Koncerti svetski poznatih zvezda će se održati na platou kod Geozavoda, na obali reke Save, u dvorani na otvorenom, izgrađenoj samo za ovu priliku, gde će biti samo 3.500 ljudi.

Jedan detalj koji retko ko zna, a to je da je Bočeli otpevao pesmu našeg frontmena grupe ''Piloti'' Kikija Lesandrića. Pesma ''Nemirne noći'' još uvek nije objavljena na nosaču zvuka. Bočeli u Srbiju stiže u petak na dan koncerta. Kiki Lesandrić izjavio je za ''Kurir''  da mu je žao što neće moći prisutvovati spektaklu:

- Trenutno sam poslom u Grčkoj. Žao mi je što neću biti na koncertu. Upoznali smo se slučajno preko zajedničkih prijatelja, fudbalera Marka Delvekija i Frančeska Totija. Poslao sam mu pesmu, dopala mu se i uspostavili smo saradnju - poručuje Kiki Lesendrić, koji je inače vatreni navijač Crvene zvezde i obožavalac engleskog fudbala.

Foto: Profimedia

 

Andrea Bočeli u Beogradu će nastupiti u pratnji 80 muzičara na sceni, izvešće poseban program zbog značaja koncerta i novog prostora, koji mu nudi veliku prisnost sa ovdašnjom publikom. Menadžment ove svetske muzičke zvezde uvideo je da je Belgrrjd river fest događaj od posebnog značaja i odlučio je da zbog toga Beograd uvrsti na listu gradova u kojima će Bočeli nastupiti ovog leta, ističu organizatori.

BONUS GALERIJA: Predrag Ejdus - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".