Bojana i Anastasija su navodno mesecima pokušavale da prikriju svoje nesporazume.

Foto: Jutjub prinskrin/ RTV Pink Official

 

- Nakon razgovora sa majkom, Mirko je očitao lekciju Bojani i Anastasiji. Rekao im je da nije u redu da se svađaju oko gluposti, da su porodica i da treba da se poštuju i podržavaju. Naterao ih je da se zapitaju i kako se Bogdana osećala zbog njihove svađe. Devojka je bukvalno bila između dve vatre. Odmah su shvatile da je u pravu i da je vreme da spuste loptu! Anastasija ih je onda pozvala na žurku povodom rođendana, oni sud došli i svi su od tada srećni, naročito mama Goca - kaže izvor, a pevačica to potvrđuje i kaže da je sve u redu.

Foto: ATA images

 

- Ma sve je u najboljem redu. Mirko i Bojana su super, naravno da idu kod Ražnatovića. Oni su drugari pre svega, a onda i porodica. Pokušavali su da ih posvađaju, ali oni se slažu i vole. Ponekad odu zajedno na nekoliko dana negde da se malo odmore. Znam da bi neki zli jezici voleli da ništa ne valja, ali svi super funkcionišemo i nema razloga da se pričaju gluposti - kaže Goca, a na pitanje da li je upoznala Cecinog novog zeta Nemanju Gudelja, malo se brecnula.

Foto: ATA images

 

- Ne komentarišem tuđe zetove, ne interesuje me. Ne pitam ko je kakav i šta je, svako ima pravo na svoj izbor. Ako je svima njima lepo, i nama je super. Ja bih volela da Anastasija bude srećna i zadovoljna, sve što želim svojoj deci želim i njoj. Mislim da je ljubav najvažnija i ako ti srce radi, sve je dobro. Gudelj je dobar momak, dobro dete, kvalitetan i uspešan - rekla je Božinovska.

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

(Svet)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".