Mali Željko je, tvrdi ona, privilegovan samo zato što je najmlađi član porodice.

- Čula sam priče - unuče se voli više od dece. To nije istina. Voli se podjednako, kao i deca, pričam iz ličnog iskustva. On je još mali. On je sada svima nama najzabavniji, najinteresantniji. Priča sve, sve upija od svakog od nas. Meni je sve isto, kako sam vodila Veljka i Anastasiju, tako sad vodim i njega. Uživam s njim jer mi je on potpuna relaksacija za mozak, tako da ću i dane godišnjeg odmora provesti baš s njim - kaže Ceca.

Foto: ATA images

 

- Mi smo velike porodice. Ražnatovići, Ocokoljići i Rodići i on ide samo iz ruke u ruku, on je jedno zadovoljno dete. NJemu ljubavi i pažnje ne manjka.

Ražnatovićeva se zatim osvrnula na to što je njena ćerka Anastasija, kao mlada muzička zvezda, često na meti tabloida. Pevačica se prisetila vremena kada je bila mlada i perioda kada u sličnim godinama njena naslednica gradi karijeru.

Foto: Instagram printskrin/cecaraznatovic

 

- Kada sam ja bila klinka, nisu postojale društvene mreže i nije bio toliko veliki pritisak javnosti. Isključivo se radilo o štampanim medijima. I mnogo je to bilo mirnije. Mnogo se pazilo šta će se objaviti. Danas svakodnevno izlaze vesti koje ne možeš da stigneš da izdemantuješ. Znalo se koji su novinari strah i trepet, koji imaju oštro pero. Što se ticalo spekulacija da li ću se udati, nije bio neki veliki pritisak kada sam imala 22, 23 godine. Kada je Anastasija u pitanju, ona da nije atraktivna medijima i zanimljiva čitaocima, ni vi ne biste pisali svakodnevno o njoj. Iz medija sam saznala da se Tasa seli kod dečka u Španiju. Navikla je na sve to. Odrasla je s tim da su mediji prisutni u njenom životu.

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".