Mašan Lekić je za potrebe snimanja emisije o tragično nastradaloj porodici Đokić obišao sva relevantna mesta na kojima su prema dosadašnjim saznanjima boravili članovi ubijene porodice Đokić. Od svih lokacija ubedljivo najstrašniji utisak ostavlja mesto nesreće, na kojem se zločin i dogodio. 

Dolazeći na mesto nesreće, Lekić je prošao je letnjim putem, istim onim kojim su kobne noći kretala i porodica Đokić. 

- Možete samo da zamislite kako je jezivo noću kada se tu ide - kratko je prokomentarisao Mašan, koji je već napravio prilog o tome. 

U emisiji, ekipa Mašana Lekića nastojala je da na osnovu svih relevantnih informacija rekonstruiše poslednje sate života porodice Đokić. U razgovoru sa policijskim inspektorima i novinarima na terenu uspeli su da prenesu napetost koja je trajala u danima dok je trajala potraga za nesrećnom porodicom. U razgovoru sa meštanima sela Moravac i ljudima koji su poznavali porodicu izneti su brojna saznanja o njima. Scene su ispraćene do najsitnijih detalja.

 Pogledajte prilog Mašana Lekića o ubistvu porodice Đokić:

Podsetimo, danas je u Aleksincu proglašen dan žalosti, a sahrana tragično ubijene porodice Đokić biće održana u 13 časova na lokalnom groblju u Žitkovcu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".