Ana Nikolić odlučila je da tuži koleginicu Jelenu Karleušu jer je u janosti i na duštvenim mrežama, kako je Nikolićka napisala, davala izjave o njoj bez osnova i dokaza.

Foto: Printskrin Instagram/ananikolicofficial

 

 

- JK prvo treba da se izvini svojim ćerkama. A onda neka se izvini samoj sebi. Sa mnom će se sresti na sudu, jer optužbe koje je iznela moraće i d dokaže. Videćemo uskoro ko koristi psihoaktivne supstance. Goniću je do Strazbura je je to laž i moja trauma životna zbog koje mi se raspala porodica. Sram je bilo, napisala je Ana.

- Nisam ja psihijatar. Ali snosiće konsenkvence za izjave koje daje bez osnova i dokaza, napisala je u porukama koje je podelila na Instagramu.

Podsetimo, Karleuša je na Instagramu napala javno kolege, ali i druge iz javnog sveta zbog stavova o Paradi ponosa. Karleuša je pozvala između ostalog da se Ana Nikolić izvini LGBT populaciji jer joj je ona između ostalog i održala karijeru.

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

 

 

- Pevačica Ana Nikolić, čija je karijera trajala upravo zahvaljujući hajpu koji je pravila LGBT zajednica, koja je i sama majka, ima moralnu obavezu da se izvini za svoje neprimerene izjave, zbog nečijeg deteta koje je rođeno kao gej, napisala je Jelena.

Nakon toga Ana je na svom Instagrma profilu objavila da će tužiti svoju koleginiicu sa porukom "Vidimo se na sudu".

Jelena nije ostala dužna Ani pa je usledio i dogovor.

- Povodom noćnih izliva ideja Ane Nikolić i njenih pretnji nekakvom tužbom imam da izjavim sledece: Ana, saberi se. Saberi se ženo! Od onakve ribe i onakve zvezde šta si sebi uradila?!?! Saberi se odmah! Okružena si lažnim prijateljima i ozbiljnim zavisnicima. Šeruju tvoje snimke iza tvojih leđa i smeju ti se! Saberi se! Mediji i novinari ti nisu prijatelji! Koriste te da te ismevaju i objavljuju užasne snimke i slike uz opise "pijANA" i ostale opise tvog stanja! Saberi se! Tebi je potrebna pomoć! Stručna pomoć. Ovo ne pišem da vređam, naprotiv. Tebi je potrebna ljubav i podrška porodice! Gde su?! Meni pretiš tužbom dok ti nanogica lajkuje te budalaštine? Iza leđa ti ne misli ništa dobro, znam. Pitaj je kako je ona prošla na sudu sa mnom, napisala je Karleuša pa dodala:

- Pošto nisi pravno potkovana, daću ti savet: Da li stvarno želis da se javno objave u sudu nalazi koji govore o tvom psihijatrijskom i toksikološkom stanju? Ne želis. Ja nemam advokate indijance nego advokate aždaje! Ali ne one aždaje koje ti vidiš. Nego prave. Ovo što sam ti ja sad napisala je jedino ispravno i pošteno i iskreno što ćeš ti videti i pročitati. Ovo će srećom videti i tvoja majka i ostali članovi, nadam se da ce učiniti sve da se ona stara Ana vrati... Saberi se, razmisli o svom ponašanju i stanju, trgni se i uzmi život u svoje ruke. Ovako blago pišem zato što sam te uvek gotovila, zato što si mi bila u kući, zato što znam da nisi loš čovek i zato što imam Ijudsku potrebu. Inače bih bila "malo" grublja.. Poljubac za tebe i verujem u tvoj životni preokret, zaključila je Karleuša.

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

 

 

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša zarobljena u vodi

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".