Mlada glumica koja pleni lepotom odrasla je na Kosovu gde je provela detinjstvo do svoje 13. godine.Ona je čak ponela titulu mis Kosova i Metohije 2011. godine. Ona je glumila u seriji ''Igra sudbine'' a završila je i dva fakulteta, ekonomiju i glumu. Jedno vreme je radila na RTS-u gde je vodila emkisiju ''Luda narodna noć''.

- Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet - izjavila je Milica jednom prilikom za "Gloriju".

Milica Tomašević važi za jednu od najzgodnijih i najlepših žena na javnoj sceni, a iako ima najveće priprodne atribute među svojim koleginicama, ona to ne ističe. Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde neretko kači fotografije sa seta, ali i sa luksuznih putovanja.

BONUS GALERIJA: Fotografije sa snimanja serije "Kneževina Srbija" - Glogovac kao Knez Mihailo

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".