Voditeljka Dragana Katić važi za jednu damu sa stilo, a kada je porodica u pitanju, uvek se trudi da je održi na okupu: 

- Nastojala sam da bez obzira na fizičku udaljenst, nas troje ostanemo- nas troje. Boban je u međuvremenu počeo da radi na velikim projektima, pa je često odsutan od kuće. Polako počinjem da se navikavam na činjenicu da oni imaju svoj život i da tako treba da bude. Mada sam srećna što su već svoji ljudi, nekako i dalje želim da budu moji dečaci. Zadovoljna sam što umem da napravim ravnotežu između činjenica i želja- priznaje Katićka koja ceni svaki trenutak sa svojim mezimcima.

Dragana je istakla da oseća posebno uzbuđenje kada se sin vraća kući: i tada uglavnom sprema jela koja on voli: 

- Ujutru sam išla da kupim mladi sir, kajmak, ajvar, pršutu, pravila sam pasulj, kupus sa junetinom, boraniju, biftek... Naravno, gibaniaca je neizbežna. Skoro celu noć sam provela kraj šporeta- istakla je voditeljka.

Voditeljka je izjavila da je udaljenost učinila da se sa sinom poveže na drugačijem nivou: 

- Kada sam bila na letovanju, jedne večeri smo preko telefona pričali dva i po sata. Kada dođe u Beograd, volim da svi odemo negde na ručak. Jeste da im za to vreme zvone telefoni, ali nema veze, tu smo. Znam i da oni to čine da bi meni ispunili želju. Doduše, od kada je u Nemačkoj Boban ima drugačiji odnos prema takvim trenucima. Poželi se i nas i svoje sobe, društva, Beograda- rekla je za "Hello".

BONUS GALERIJA: Slike iz doma Šerifa Konjevića - 1991. godina

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".