NJen život intrigira mnoge mada se o njoj mnogo toga zna.

 Ipak, postoji nešto o čemu ona izbegava da govori u javnosti, a to je da je u srodstvu sa veoma popularnom pevačicom Dijanom Didi Janković.

NJih dve su sestre od strica. Dijana je nekada znala da u javnosti spomene Jelenu i stavi akcenat na to da su one sestre, što je teniserku nerviralo. Zbog toga one dugo nisu pričale, a Jelena nikada o toj temi nije želela da govori u medijima.

Foto: Nebojša Paraušić

 

Dijana Didi Janković svojim stajlingom i pevanjem uspela je da izgradi uspešnu karijeru van granica naše zemlje, a nakon što se udala za bogatog biznismena postala je još popularnija.

Pre petnaestak godina kada je Jelena bila na vrhuncu slave, prema pisanju domaćih medija, došlo je do nesuglasica između dve sestre jer se Dijana predstavljala kao njena sestra. Treniserka je to navodno protumačila kao pokušaj da se Didi okoristi o njeno već poznato prezime.

Ipak, posle dužeg vremena sestre su zakopale "ratne sekire" i sada su u dobrim odnosima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)


O odnosu sa Jelenom Dijana je više puta govorila:

 

Foto: ATA images

 

- Jelena je moja sestra od rođenog strica. Nemam rođenu sestru, ona mi je najbliža koju imam. Ponosne smo jedna na drugu. Ta svađa o kojoj su mediji pisali se nikada nije desila. Jelena i ja se nikad nismo posvađale, obožavaju i oni mog muža Danijela i čestitala mi je kad sam dobila bebu - izjavila je sestra Jelene Janković.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".