Podsetimo, Luna Đogani je nedavno operisala benigni tumor na dojci. Tumor je otkriven na vreme, a Luna je želela da spreči njegov razvoj.

 Ona kako je navela nije želela da se za to sazna: 

- Doktorka mi je našla promenu. Rekla je da to ne mora da bude loše, ali da može da bude nešto što mora da se prati. Išla sam na biopsiju i tu se pokazalo da mi je promena benigna. To je tumor, ali benigni, pronađen je na levoj dojci. To kroz godine može da se promeni i ode na drugu stranu, neću da izgovorim. Htela sam odmah to da odstranim i ne razmišljam, nema potrebe da se čeka. Odmah sam se čula sa hirurgom, on je rekao da to treba da se odstrani, odradila sam sve analize, otišla i trajalo je sat i po. Probudila sam se i bila sam okej - ispričala je Luna, nakon operacije.

Foto: Printskrin/Instagram/luna_đogani

 

Nakon oporavka od operacija, Luna je odlučila da se ponovo operiše ali ovaj put u estetskom smislu. Otišla je u jednu poznatu kliniku na zatezanje lica, gde su joj injekciono ubrizgali botoks u kožu.

Đoganijeva je to snimila i postavila na svoj Instagram profil i svima pokazala da se ne stidi zbog toga što radi na ukanjanju bora na  svom licu.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Sonje Mitrović Hani

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".