Kako je potvrđeno iz Uprave policije Crne Gore u razmeni vatre sa policijom ubijen je F. K.iz Podgorice.

Muškarac  je otvorio vatru na policiju koja je sprovodila istragu o bacanju eksplozivne naprave na kuću njihovog kolege M.E. Incident se dogodio u podgoričkom naselju Konik, prenose Vijesti.

- Preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvetljavanju događaja u kojem su jutros u dvorište porodične kuće koju koristi policijski službenik, bačene dve eksplozivne naprave od kojih je jedna aktivirana, policija je identifikovala dva osumnjičena lica F. K. i R. A.

Prilikom lišenja slobode u naselju Konik, lice F. K. je otvorilo vatru u pravcu policijskih službenika, nakon čega su policijski službenici upotrebili vatreno oružje usled čije upotrebe je F.K. teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje lekarske pomoći. On je usled zadobijenih povreda preminuo - saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je R.A. uhapšen i priveden u službene prostorije. U saopštenju se navodi i da su uviđajne radnje u saradnji sa nadležnim tužilaštvom u toku, a da će o dalje preduzetim aktivnostima javnost biti blagovremeno obaveštena.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".