U samom centru grada, Bulevar despota Stefana zatvoren je za saobraćaj do 20. oktobra od Skadarske ulice do Cetinjske gde JKP "Beograd put" izvodi radove na redovnom održavanju, odnosno zameni habajućeg sloja asfalta.

Zbog ovih radova izmenjene su i linije javnog prevoza koje saobraćaju ovuda - 16, 27, 27E, 27N, 32E, 32N, 35, 43 58 i 95 i minibus linije E2, E6.Osim toga, već skoro mesec dana za saobraćaj su zatvorene ulice Ilije Garašanina i Majora Ilića od Takovske do ulice Dobre Mitrovića.

Radovi bi ovde prema planovima trebalo da traju do predstojeće subote. Zvog ovih radovai linije javnog prevoza 65 i 77 preusmerene ulicom Kraljice Marije do Takovske.

Radovi u ove dve ulice rezultirale su time da su u manjim, okolnim ulicama, koje inače nisu puno prometne, sada stvaraju ogromne gužve.

Do kraja oktobra trebalo bi da se završe i radovi u Krunskoj ulici, koja je zatvorena za saobraćaj od raskrsnice sa Baba Višnjinom do raskrsnice sa ulicom Knjeginje Zorke u smeru ka toj ulici.

U ulici Marijane Gregoran na Karaburmi u toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže koji će trajati sve do pred kraj marta meseca.

Do kraja meseca Beogradski vodovod i kanalizacija vrši radove na rekonstrukciji distributivne mreže i regulaciji saobraćajnica na Vračaru u Molerovoj od krunske do Kičevske ulice do 29. oktobra, nakon čega počinje sledeća faza od Kičevske do Hadži Đerine gde će radovi da se izvode do 31. oktobra.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".