Pevačica i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno“, Zorica Erić, ima dve ćerke. NJena starija naslednica se nedavno udala, dok je mlađa ćerka nedavno upisala školu u Kragujevcu, zbog čega je rešila da joj iznajmi stan, ne sluteći kakav će pakao da je dočeka.

 

 

- Vlasnik je manje zgrade/kuće u kojoj su na prizemlju i spratu smeštene garsonjere. Ima ih najmanje 10. Garsonjere su nove i lepe i to nije problem. Stanarina nam je bila 180 eura za 18 kvadrata bez dodatnih troškova, što je takođe ok. Međutim, postoje pravila koje vam niko ne kaže kad dogovarate i kojih nema u ugovoru. Dokona gospođa J. ceo dan gleda tu decu preko kamera i opominje da se izuvaju ispred zgrade i da nose patike u ruci do stana? – počela je Zorica, prenosi Grand online, i nastavila:

- Ugradni frižider nisu imali vremena od avgusta da ugrade, pa su ga tresnuli na kuhinju, neki mini rešo isključili, a dete može da spremi nešto kod komšije, napolju ili u Čačku. Svaka poseta se strogo najavljuje vlasniku. To podrazumeva i roditelje. Ukoliko otac ili majka žele da prespavaju kod svog deteta, a ne žele jer nema potrebe, to se dodatno plaća?! Alo dodatno plaća!

– Obavezno je zaključavanje stana, što je i logično, ulaznih vrata zgrade, logično takođe ali nebitno, ali i zaključavanje kapije?! Dozvoljeno je veš prati 2 puta mesečno! Žao mi je što nisam mogla lično da iselim dete da ga izvrnem pesnicom. Našli smo drugi stan pa sam smirila živce. Pa ljudi, ko se još izuva ispred zgrade i ide u čarapama do stana? Gde se to dodatno naplaćuje da roditelj prespava? Da pere veš 2 puta mesečno? Pa čisti gospođo hodnik, u njemu ima 5, 6 stanova koji ti plaćaju 170, 180 eura – zaključila je Zorica, što je naišlo na ogromnu podršku njenih prijatelja i komentare da je to više liči na logor, a ne iznajmljeni stan.

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša zarobljena u vodi

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".