Miljković ističe da je "vršen pritisak na javnost", kada su prikazane "nekakve slike, gde je prezentovano da smo mi ubijali neke ljude". Zapitao se kako je moguće da policija posle tri meseca pronalazi "neki bunker, oružje, mašinu" u kući u Ritopeku.

- To nije naše - rekao je Miljković, tvrdeći da im je sve podmetnuto. - Podignuta je optužnica protiv nas, nismo hteli da se žalimo, da bismo što pre došli pred sud. Sudija koja dobija predmet, odlazi na bolavanje, tu smo izgubili četiri i po meseca, dok se nije formiralo novo veće.

Miljković je kazao da su najave njegovog advokata Dejana Lazarevića krenule nekih mesec dana pre početka suđenja.

Foto: Z. Jovanović, Printskrin Pink, Fejsbuk

 

- On je uhapšen, u pritvoru je, narušava mu se zdravlje, samo zato što je bolji pravnik od tužilaca - kazao je optuženi, dodajući da su dokazi preko aplikacije skaj nezakoniti. - Zatim se dešava hapšenje naših supruga, koje su kod kuće sa malom decom, Ivanovski i Belivuk kod kuće u tom trenutku imaju bebe od tri meseca. Naše supruge su mogle da operu novac, samo ako su neki put oprale farmerke u kojima smo možda zaboravili neku novčanicu.

Kod Zvicera na babine

Miljković je zatim rekao da je sa Belivukom išao u Crnu Goru na babine kod Radoja Zvicera, gde su bili privedeni, a kako je rekao, saopšteno im je da je otkriveno da je neko planirao da ih ubije. Naveo je da su sa svojim putnim ispravama tamo išli i vratili se i da su ih po povratku u Beograd priveli, ali da su im tada samo uzeli DNK.

Foto: N.K./ATA images

 

(Novosti)

BONUS VIDEO: Kuća strave u Ritopeku

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".