MIRIJEVO je u šoku posle tragiče smrti koja se danas popodne desila ispred OŠ "Despot Stefan Lazarević".

Devojčici M. M. (14), učenici osmog razreda, iznenada je oko 15 časova pozlilo i pala je, hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

U dvorištu škole, gde je preminula osmakinja, telo nesrećnog deteta ležalo je i po dolasku policije. Veliki broj građana koji žive u blizini se okupio, a tu su bila i deca koja pohađaju školu. Svi u šoku zbog tragedije kojoj su prisustvovali.

- Bila sam u blizini i čula šta se desilo, deca su počela da vrište, odmah sam znala da nešto nije kako treba. U mojoj zgradi živi mnogo dece koja idu u ovu školu, pojurila sam da vidim da se nije neko od njih nije povredio. Međutim, kad sam stigla i čula šta se desilo šokirala sam se, stvarno nisam očekivala takvu tragediju. Drugarice koje su bile sa njom su vrištale nisu htele da se odvoje - ispričala nam je jedna sugrađanka.

Mališani su satima stajali kod školskog dvorišta. Nemo su su posmatrali policiju koja obavlja uviđaj. Suze su im se slivale niz lica, tešili su se međusobno.

Podsetimo, M. M. (14) je bila sa drugaricama i krenule su da ulaze u školu. Ona im se požalila da joj nije dobro – samo se srušila. Skotrljala se na stepenicama. Hitna pomoć je ubrzo došla, ali nažalost devojčici nije bilo spasa. Inače, navodno nije imala zdrastvene probleme.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".