Viki Miljković otkrila je kako se oseća nakon svega što se desilo, kao i da li je Andrej dobro.

- Jako sam potresena. Hvala Bogu, Andreju se nije ništa desilo, s obzirom šta je moglo da bude. Nisam neko ko odmah iznosi sve u medije, ali ovo sada radim zbog druge dece, čiji roditelji nisu javne ličnosti, pa ne mogu na ovaj način da se obrate javnosti, moje dete je još i dobro prošlo - rekla je Viki i dodala:

Foto: ATA images

 

- NJega je tek noćas stiglo, te neke traume su tu, a mi ćemo se potruditi da budu što manje. Tada ga je držao adrenalin, a tek kada je došao kući počeli su filmovi da mu se vraćaju, nakon policije i svega. Noćas se budio, skakao, sanjao, preživljavao. Danas se već boji da ide sam, Taške ga je danas vozio. To je ipak dete, pre 15 dana je napunio 15 godina.

Pevačica je otkrila šta se tačno dogodilo njenom sinu.

- On je uspeo da pobegne i uradio je najbolje, šta je drugo mogao? Nije mogao on jedan da se suprotstavi njima, bilo ih je trojica ili četvorica, ni on sam u panici to nije registrovao. Oni su mu tražili novac, pretili nožem. On je preleteo preko ulice. Mogao je da ga udari auto, da ga zgazi tramvaj...

Foto: Sarić S.

 

Nakon svega što je Andrej preživeo, pevačica uputila snažnu poruku nadležnima:

- Sve ovo radim da bih apelovala da policija i država povedu više računa, znam da hoće, da se na tim mestima pojača kontrola. Svi znamo gde ih ima, a na tim mestima prolaze i žene i deca i trudnice... Moje dete je ovo prošlo, to je završeno, ali šta će biti sa drugom decom i devojkama?

- Mili je pomogao. Sve moje kolege su me sinoć zvale, bile su zabrinute. Ja bih ovo možda i prećutala, ali Ceca je digla celu frku i potpuno je u pravu. Marija, Snežana, Saša, Suzana, Ana, svi su me zvali. Mili je dosta posvećen tome. Đorđe je maltene hteo da ide da ih traži.

BONUS GALERIJA: Ćerka Nede Ukraden - Jelena Bilbija Minović, lepa, uspešna, majka troje dece

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".