Nakon što je na svet donela ćerku Đurđu koju je dugo očekivala, jer nije mogla da ostane u drugom stanju, pevačica Marija Mikić saopštila je javno srećne vesti. 

Međutim, Marija se zbog toga našla na meti kritika.  

Foto: ATA images

 

- Postoji jedna osoba koja već zna pol bebe, ali nama je bitno da je sve u redu. Saznaćemo pol kada uspemo da se organizujemo od svih obaveza, prenatalni test je gotov. Iskreno, ne žurim nigde i uživam! Malo mi je i zanimljivo da sam u neizvesnosti - iznela je detalje o trudnoći pevačica. Ovaj put bi volela da rodi dečaka. 

- Ako baš moram da budem iskrena, volela bih da je dečak. Želim da imam i dečaka i devojčicu. Naravno, najbitnije je da je živo i zdravo - poručila je Marija fanovima.

NJena reakcija na kritike bila je sledeća:  

-Jesam. I bilo je dana kada sam htela da se oglasim. Ali onda bih bila ista kao oni. A to ne želim. Moj život je moja stvar. To što sam javna ličnost je cena našeg posla i što svako može sebi da da za pravo da komentariše. Ali i ja sam običan čovek od krvi i mesa, imam osećanja. Onda pogledam oko sebe, pogledam ljubav, sreću i kažem: 'A, jadni oni'. Čim imaju vremena za to. Želim im bar upola kao sebi, a ako može, eto i više. Da budu manje zlobni-  napisala je Marija.

(Blic)

BONUS GALERIJA: Milica Pavlović u atraktivnom izdanju

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".