- Ja nisam imala prvobitno informaciju o datumu događaja, ali škola, tačnije sekretar je tek juče prijavio slučaj - kaže Petkovićeva za Novosti.

Navodno su u školi prijavili čim su saznali za nemili događaj. Mi smo se jutros obratili pitanjima upravi škole, ali odgovor još uvek nije stigao, dok direktor pre podne nije bio u kancelariji.

Slučaj koji je potresao javnost, a u kojem su Đorđe J., učenik četvrtog razreda sa još jednim maloletnim licem napao učenike prvog razreda M. N. i S. J. rođene 2007. godine, dogodio se 10. oktobra, a nakon toga jedan od dvojice maloletnih učenika bio je na meti nasilnika još dva puta.

Kako smo ranije objavili, u pomenutom napadu, Đorđe J. i drugi učenik rukama su udarali mlađe učenike nakon čega su ih naterali da se skinu u donji veš i tako šetaju po učionici dok su ih oni snimali mobilnim telefonom.

Nakon toga, jedan od zlostavljanih mlađih učenika još dva puta bio je žrtva zlostavljanja, a poslednji slučaj dogodio se juče kada su dečaku vezivali pertlu oko vrata.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".