Iako se u zgradu u kojoj porodica pevačice živi, ne ulazi tako lako, bez najave, ona i suprug su odlučili da unajme obezbeđenje koje će pratiti Andreja: 

- Viki još ne može da se oporavi od šoka zbog napada na sina. To ju je baš potreslo. To nije bilo pitanje hira, već bezbednosti. Oni ne brinu da će mu se nešto desiti u stanu, jer je zgrada u kojoj žive u Beogradu na vodi maksimalno obezbeđena i bez najave ne može ni da se dođe do njihovih vrata, ali joj nije svejedno zbog okolnih parkova i kraja u kom žive. Tu je i dalje mnogo migranata i skitnica. To nije jeftino, ali Viki odlično zarađuje, kako od pevanja, tako i od privatnog biznisa kojim se bavi, tako da joj obezbeđenje neće predstavljati veliki izdatak. Taške se odmah složio sa ženom da je to dobra ideja, Andreju nije bilo baš drago, ali nije imao drugog izbora nego da prihvati odluku svojih roditelja - saznaje se prema nezvaničnim informacijama. 

Foto: O. Radošević

 

Pevačica u trenutku kada je saznala da joj je sin napadnut, nije znala gde se nalazi i bila je bleda kako krpa: 

- Nisam mogla da verujem da će se tako nešto dogoditi. Taške me je pozvao i ispričao šta se desilo, iskreno, ostala sam u šoku. Andrej se vraćao s treninga i grupa od troje migranata ga je napala. Prišli su mu i na engleskom uzvikivali da im da novac, a pošto on to nije želeo da uradi, jedan od njih je izvadio nož. U tom trenutku Andrej je krenuo da trči u pravcu salona Beograda na vodi. Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbeđenje je izašlo napolje i oteralo migrante. Sreća je što je Andrej aktivni sportista i mogao je da im pobegne. Zamislite da se ovakva stvar desi nekom ko nije fizički spreman - istakla je tada Miljkovićeva.

(Kurir.rs)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".