Nada Obrić, Vesna Vukelić Vendi, Sandra Rešić i Milicu Dabović gostovale su u jednoj emisiji i tom prilikom su bez dlake na jeziku iznosile svoje stavove zbog kojih su pojedine otpočele žestoke ratove pred kamerama.

Nakon Vendine detaljne analize ženskog roda, koja se očigledno Nadi Obrić nije svidela, pevačica se vidno besna obratila voditeljki.

Foto: Jutjub printskrin/Kurir

 

- Jesi li ti nas zvala na neku tribinu ili si nas zvala u emisiju?! Rado, života ti, reci šta ti fali u jednoj rečenici, izvinite, pa da se razilazimo - rekla je Nada.

- Ja sam baš uživala da slušam Vendi - dobacila je Dabovićeva.

- Gospođo Nado, svako sluša svojim kapacitetima! Nisu svi sposobni da upiju nešto što im se priča, zato život prolazi pored njih - istakla je Vendi.

- Moji kapaciteti su ravni nuli! Molim sagovornice da mi se tako obraćaju, je l' to jasno?! Moji kapaciteti nisu za ovakvu vrstu predznanja - rekla je Obrićeva.

Foto: Printskrin/Jutjub/Grand Magazin Tv Grand

 

- Gospođa Nada kada vidi nekog sa naočarima koji liči na intelektualca dobije rubeole, a kamoli da još pored nje sedi neko ko je intelektualan! Normalno je da se ovako naježi i nakostreši, pa počne da bljuje vatru - dodala je Vukelićeva.

- Reci, Rado, ljubim te, šta ti fali - nastavila je Nada.

BONUS GALERIJA: Dragana Mirković u rodnom domu u Kasidolu devedesetih - zelenilo, ovce, Gagina devojačka soba

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".