Na veliku žalost dramske scene i srpske kulture, glumačka diva Neda Arnerić nas je napustila u 67. godini života. 

Glumica je bila srećna zbog premijere dečje predstave u pozorištancu "Puž", sertifikatu iz nemačkog jezika koji je uspešno savladala, povratku na časove joge, prilici da otputuje u Indiju i desetak dana provede u ašarmu gde bi stekla nova životna iskustva. Radovala se životnim sitnicama i pravim vrednostima, odlasku u penziju i penzionerskim danima u Alpima, kao i tome što će po treći put postati baka i što će sin njenog brata dobiti sina: 

Foto: Milutin Labudović

 

- Presrećna sam što će se produžiti loza Arnerića. Naša familija je vrlo stara, imamo rodoslov još iz 14. veka. Porodica se vremenom gasila i malobrojna je. Ja na ovom svetu imam samo brata. Kad smo bili klinci, svako je imao svoje društvo i svoja interesovanja. S godinama smo postajali sve bliži, što je dobro, sada smo jedno drugom najviše potrebni- izjavila je glumica u svom poslednjem intervjuu za "Helo". 

Nedin stariji brat Predrag, koga je zvala Miša, prvi saznao da mu je sestra preminula. Na dan tragedije, glumica bratu nije odgovarala na pozive, a hitna i policije ispred zgrade nisu bila dobar znak. Predrag je pozvao bravara da obije stan, pošto su vrata bila zaključana. 

- Ceo život želela sam da skačem padobranom, ali nisu se namestile kockice. Probala sam da vozim dasku na talasima i nisam se baš proslavila. Pomislila sam - ako nisam uspela iz prve, neću to nikad savladati, i batalila. Maštala sam da se popnem na Himalaje, želela sam da se bavim alpinizmom. Privlačili su me ekstremni sportovi, ali to će ostati za neki drugi život, ako se desi. A možda se i desi, o tome ništa ne znamo - bile su to neostvarene želje Nede Arnerić. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".