Tako se na Reditu pojavila poruka koju je muž ostavio ljubavniku svoje žene. Prevara se dogodila u Velikoj Britaniji, a mnogi su je opisali kao "pasivno agresivnom", jer je sarkazam u njoj prilično jasan. Takođe, čini se da je muškarac oguglao na ljubavnike svoje žene, jer je ovog muškarca nazvao rednim brojem 86.

"Hej, samo sam hteo da te obavestim da spavaš sa nekim ko je u braku i da nismo u otvorenoj vezi, tako da ne bi trebalo da praviš prljavštinu sa njom. Ne zameram što privremeno svratiš da popijete piće dok nisam tu, ali možete li u budućnosti da me obavestite da mogu da pomerim auto za vas?", napisao je muž, a umesto potpisa poručio je: "Živeli, broju 86".

Naravno, korisnici društvenih mreža su odmah počeli da komentarišu. I dok jedni misle da je užasno to što je muškarac navikao da njegova žena ima ljubavnike, drugi su ovaj potez nazvali "maestralnim". "Kakav sakrzam", "Tako se to radi, gospodski", "Ovo se zove muškarac, svaka čast", "Ladno je 86. muškarac kojeg tera od svoje žene", "Ko zna šta bi joj neko drugi uradio", "Na nivou", glasili su samo neki od komentara...

Pogledajte kako izgleda poruka:

Foto: Printskrin Reddit

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".