Policajka (27) koja je prošle sedmice uhapšena zbog prostitucije završila je iza rešetaka nakon što je dogovorila oralni seks s muškarcem i ženom u zamenu za skupoceni telefon "ajfon 13", čija je cena oko 100.000 dinara

Kako je utvrđeno istragom, bludna policajka prostituisala se u beogradskim hotelima i luksuznim stanovima, a za seks utroje naplaćivala je i do 1.000 evra u kešu ili u zamenu za neki skupoceni poklon.

- Protiv policajke je podneta prekršajna prijava po Zakonu o javnom redu i miru, za šta se najčešće izriču samo novčane kazne, bez zatvorske, ali branilac osumnjičene je tražio izuzeće postupajućeg prekršajnog sudije, pa je ročište na kom je trebalo da iznese odbranu odloženo - kazao je naš izvor, i dodao:

- Ona je izvesno vreme bila pod prismotrom Službe unutrašnje kontrole MUP, nakon što su se u avgustu pojavili njeni seks-snimci, pa je tako utvrđeno i da se prostituisala. Klijente je zadovoljavala sama ili zajedno sa jednom drugaricom, a uhapšena je nakon što je dogovorila grupni oralni seks sa jednim parom u zamenu za telefon "ajfon 13".

Podsetimo, porno-policajka, kako je prozvana u javnosti, bila je u žiži javnosti pre tri meseca kad su se na internetu pojavili snimci kako oralno zadovoljava kolegu dok su pohađali Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO) u Sremskoj Kamenici. Tada se snimala i kako simulira oralni seks sa bananom u svlačionici COPO.

Kako su mediji ranije pisali, snimke seksa je okačio njen dečko, i to iz osvete, nakon što je saznao da ona ima drugog i da se usput bavi prostitucijom.

(Informer)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".