Nakon sedam dana od smrti, Ivan je sahranjen uz pomoć građana koji su širom Beograda prikupljali novac za grobno mesto.

Velikom požrtvovanošću građana, potrebna svota novca je obezbeđena nakon čega je Ivan sahranjen na groblju mali Zbeg u Borči, odakle je rodom. 

Foto: Instagram printskrin/grupa_kkbops

 

NJegova baka Milica Andrić (83) javila se i ispričala šta se zapravo krije iza cele priče, ali i kako ona živi nakon velikog, nenadoknadivog gubitka unuka mezimca.

- Ivan, to je moje dete i ne znam šta da kažem. Najžalije mi je jer ne znam kako je preminuo, ne sećam se ni ko mi je javio da je preminuo. NJemu je i otac preminuo, lečio se dosta dugo - počinje kroz suze baka Milica.

Od momenta kada je Ivan izgubio oca, a Milica sina, sve je krenulo nizbrdo.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

Imali su velikih porodičnih problema, priča dalje Milica.

Veče pre nego što je zauvek otišao, Ivan je posetio svoju Beku.

- Bio je kod mene uveče, prvo je posetio strica i brata, pa je došao kod mene. Rekao mi je da je jako umoran, da samo želi da odmori. Pitala sam ga da mu skuvam pasulj, ali nije želeo. Samo je rekao da ide da se odmori i da sredi kuću, jer kako mi je rekao, bio je haos. Tada sam ga poslednji put videla - priča drhtavim glasom Milica.

Milici je hitno potrebna naša pomoć.

- Živim jako teško, hvala svima koji su mi pomogli da sahranimo Ivana. On je samo pao, našli su ga neki momci na ulici, ne znam od čega je umro. Ali mukama nije kraj, ja ne znam kako živim. Imam penziju 20.000 nemam drva za zimu, i potrebna su mi tri metra da se ogrejem, ako neko može da pomogne, ja bih mu bila zahvalna. Baka Milica živi jako teško, ostala je bez sina i bez unuka, a duboka starost i nemaština joj dodatno zagorčavaju već, i previše tešku sudbinu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Srbija danas)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".