Jedna od najpopularnijih meksičnih telenovela koje su bile popularne 1990-ih kod nas i šire bila je i "Marisol".

 

Foto: Jutjub printskrin/vale

 

 

Publika je tada brzo zavolela lik siromašne devojke koja mora da se nosi sa mržnjom i teretom zbog ožiljka na licu. 

A da je ova serija prirasla za srce i glumici Eriki Buenfil (59), koja je tumačila glavni lik u pomenutoj seriji. 

- Marisol mi je jedna od najdražih serija koje sam snimila, a glumim od 12. godine. Sećam se da smo se na setu uvek jako dobro zabavljali, smiejali se, iako je pred kamerama bilo mnogo više suza i vrisaka. I danas se srećem s kolegama iz serije i s nostalgijom se prisetimo tih godina. Ta uloga pomogla mi je da se izvučem iz teške depresije i zavisnosti od alkohola za kojim sam posegla zbog nesrećne ljubavi. Mnogo sam patila, život me je na trenutke mrvio, nizali su se ljubavni krahovi i profesionalna podmetanja. Mogla sam da  ostanem zatočena u patnji, ali nisam, naučila sam sve da puštam iz sebe - otkrila je glumica jednom prilikom.

Erika se i dalje bavi glumom, ali sada više deluje u pozorištu. 

Skandal sa sinom meksičkog predsednika

NJen život je obeležila nesrećna ljubavna priča. Naime, Erika je u vezi sa sinom bivšeg meksičkog predsednika Ernesta Zedilje dobila je sina kojeg otac nikad nije hteo da prizna. To je naravno dotuklo glumicu, ali je smogla snage da nastavi dalje upravo zbog svog deteta. 

- Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam trudna. Ernesto je bio mlađi od mene i nije hteo bebu. Teško je biti samohrana majka. Moja mama preminula je pre 14 godina, tako da nisam imala ni njenu pomoć oko sina. Moj Nikolas sin je kakvog sam mogla samo da poželim. Žao mi je što nije upoznao oca i što ga nije imao pored sebe kao većina njegovih vršnjaka - izjavila je Erika svojevremeno u jednoj TV emisiji.

Sin Nikolas joj je upravo najveća podrška i zaslužan je što kroz život ide sa osmehom.

Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, Erika izgleda sjajno. Priznala je da nije pobornik estetskih operacija, a svoju mladolikost i liniju održava zdravom ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".