Od ga je Dejana Aleksandra Nikolić prevarila sa Flipom Carem u šou programu, Dejan nije pokazivao da je patio. On je nasuprot za vreme raskida, izlazio sa bratom Davidom i provodio se. Tako je u javnost isplivala informacija da je uplovio u vezu sa poznatom voditeljkom Tamaramo Galijano. 

Da je istinski zaljubljen, govore video snimci trenutaka maženja na njegovom Instagram profilu, a mnogi su pomislili da se Dragojević pomirio sa Dalilom.  

Tamara u početku nije želela da daje informacije na ovu temu:

- Zaista ne bih komentarisala ništa na tu temu... Dejan mi je super frajer i mislim da je dobar dečko, rado bih izašla na dejt s njim, što da ne? - rekla nam je najpre Tamara, a kada smo je suočili s našim saznanjima, rešila je sve da prizna:

- Ne znam stvarno kako ste to uspeli da saznate, ali imate tačne informacije. Istina je da smo Dejan i ja na početku jedne lepe priče. Varnice su sevnule na prvu, kao što možete da vidite na snimku, koji je nastao krajnje spontano. Volim frajere koji ne kalkulišu. Dejan je na sve načine pokušavao da dođe do mene i uspeo je. Od četvrtka se ne razdvajamo, toliko smo se smejali kad su ljudi pomislili da je na snimku na kome se vide naše ruke - Dalila. Kakva crna Dalila, ona je davna prošlost! Dejan je pravi džentlmen. Žao mi je samo što je do sada pravio katastrofalne izbore kada su žene u pitanju. Ovog puta je napravio pravi izbor. Videćemo koliko će sve ovo trajati, ali važno je da se zna da je sada Dejan - zauzet dečko - priznala nam je Tamara.

(Kurir.rs)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".