- Osećam se odlično. Prezadovoljna sam kako sam podnela ovu treću operaciju. Juče sam se i prošetala. Da moje zdravstveno stanje nije kako treba, otišla bih posle otpusta iz bolnice kući da ležim u krevetu. Izvadili su mi štitastu žlezdu. Odlučila sam se na to jer godinama imam Hašimotovu bolest. Žlezda nije funkcionisala kako treba i na skenu koji sam radila u Istanbulu nalaz je pokazao benigni rezultat. Radosna sam jer se karcinom ne širi. Zračenje hemioterapijom je zaustavljeno, hvala bogu zasad. Štitasta žlezda je izvađena najviše radi preventive, jer je upila veliku dozu zračenja od prethodne bolesti - izjavila je Marije.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

Mariji je za tih nekoliko dana nedostajao unuk Željko, a i on njoj, i to ne može da se sakrije jer ga je ona bukvalno i čuvala dok mu je majka u rijalitiju.

- Čuvaju ga ćerke Tijana i Ana, ali čuli smo se non-stop preko video-poziva, tražio je da mu baka kupi igračku. Zlatan je, skroman i poslušan. Presrećna sam s njim - rekla je Marija, čiji je suprug Siniša takođe imao rak.

- Suprugovo zdrastveno stanje je odlično. NJegov karcinom je bio u prvom stadijumu i operacijom je to završeno - zaključila je Marija.

(Objektiv)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".