Voditelj Jovan Memedović visoko se kotirao na listi najpoželjnijih muškaraca u Srbiji i dok je bio u braku, a taj status samo je utvrdio posle rastanka od supruge Mirjane.

NJih dvoje zajedno su proveli dvadeset godina, imaju sina Uroša i ćerku Mašu, i to je sve što je u javnosti poznato o emotivnom životu omiljenog televizijskog lica, koje je zvanično slobodan od 2014. godine.

Foto: V. Danilov

 

 

Naime, već neko vreme za voditelja emisije "Sasvim prirodno" se šuška se da je u vezi sa producentkinjom njegove emisije. Tu informaciju javnosti je, slučajno, otkrila Mirjana Bobić Mojsilović, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa otvaranja jednog restorana. Na njoj je veće društvo, a pored šarmantnog voditelja našla se dama za koju mnogi misle da je njegova nova izabranica.

Foto: Instagram printskrin

 

 

Reč je o Snežani Stojković, koja se nekada bavila fudbalom, a danas je uspešna u svetu marketinga i produkcije. Ako se ima u vidu da u opisu njenog profila na Instagramu piše da je zanimaju konji, sport i priroda, nema sumnje da je Jovan Memedović sreo srodnu dušu.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".