Saša Popović, Lepa Brena i Boba Živojinović otvaraju zajedno produkciju sa kojom su napravili revoluciju na muzičkoj sceni.

- Za "Grandov" studio novac su dali Brena i Boba, jer tada nisam imao para. Sve je izgorelo za doček 1999! Ne znam kako je došlo do toga. Nastavili smo i dalje da radimo, pa sam uspeo da im dam polovinu novca. Mnogi mi ne veruju, ali Brena i ja se nikad nismo posvađali. Počeli smo zajedno da radimo 6. aprila 1980, a pre godinu i po dana smo prodali firmu, što znači da smo 41 godinu sarađivali. Bili smo poslovni saradnici, pa prijatelji, a na kraju i kumovi. 

Foto: ATA images

 

 

Saša 2004. godine pokreće najgledanije muzičko takmičenje, "Zvezde Granda", koje je iznedrilo mnoge zvezde.

- Stanove, lokale, automobile, kuće, sve smo ih obezbedili. Slavici Ćukteraš, kao i Tanji Savić, za koju mislim da ima najviše hitova, uradili smo albume. Mi smo njima pet puta više zaradili nego oni nama - priča muzički stručnjak, kog raduje uspeh svakog takmičara:

- Najdraže mi je kada mi kažu: "Direktore, ja sam se oženio, dobio dete, kupio stan, kola, lokal...".

Nakon što su dugogodišnji prijatelji i saradnici Saša Popović i Lepa Brena navodno prodali produkcijsku kuću, Saša je poželeo da se odmori u penziji ali je shvatio da mu ne bi bilo tako zanimljivo.

Foto: Željko Knežević

 

 

- U penziji sam već tri godine, ali pošto bez posla ne mogu, i dalje vodim "Zvezde Granda". Baba Vanga mi je rekla da ću umreti u 86, što znači da imam još 18 godina da uživam. Rešio sam da iskoristim to vreme da vozim automobile koji mi se dopadaju. Najviše volim džip "mercedes ML" iz 2007 godine, koji sam kupio nov u Nemačkoj, rekao je Popović za "Informer".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".