Za njim je raspisana međunarodna poternica, ali ga policija u Crnoj Gori nije zatekla na adresi na kojoj je prijavljen.

Dan pre ubistva Ivane K. u stanu na Zvezdari, osumnjičeni Jetmir G. čekao ju je na poslu, u kafiću gde je radila da završi smenu, nakon čega su otišli zajedno.

On je bio u Beogradu dan pre zločina, a sumnja se da ju je golim rukama ubio, piše Blic.

Kako se sumnja, on je posle zločina otišao u Crnu Goru, a kako tvrde meštani Gusjana, Jetmir je ubrzo nakon što je čuo da je raspisana poternica, napustio i Crnu Goru.

Foto: Printskrin Fejsbuk

 

- Jetmir je, najverovatnije, pobegao na Kosmet - tvrde izvori bliski istražiteljima, što je i pre raspisivanja crvene Interpolove poternice za njim nagovestio je izvor Novosti iz Gusinja.

- NJegova majka je iz Peći. On tamo ima ujake, prilično brojnu rodbinu. Računa na to da ga tamošnja policija neće tražiti i da će tu biti siguran neko vreme. Mogao je iz Vusanja lako da ode i u Albaniju, jer dobro poznaje teren i za njega nema tajni kada je reč o putevima ka ove dve teritorije. Sada se spekuliše da bi sa falsifikovanim ispravama mogao da se domogne Amerike, gde, kao i mnogi odavde, takođe ima rodbinu.

Kako se sumnja, njegovi DNK tragovi su pronađeni u domu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je on ubica. Osumnjičeni mladić dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi devojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

Kako bi otklonio sumnju, na društvenim mrežama se opraštao od Ivane i objavljivao zajedničke fotografije.

"Nedostaju mi naši dani kada je sve bilo jednostavno. Kada mi je za osmeh bilo dovoljno samo da te vidim i čujem", samo je jedna od poruka koju je javno podelio na Instagramu.

Ubrzo nakon što je tužilaštvo zvanično saopštilo da je on osumnjičen, obrisao je sve fotografije sa Ivanom.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

Telo ubijene studentkinje, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".