Mirka često ističe da su ona i njen nevenčani suprug odrastali zajedno, a da su tokom svih ovih godina imali podršku i pomoć njihovih prodica.

Ona je progovorila o odnosu sa Vujadinovom majkom, voditeljkom Marinom Rajević Savić. Mirka je jednom prilikom priznala da sa svekrvom, kao i sa svekrom Duletom Savićem ima otvoren odnos i ne libi se da im kaže kada joj nešto zasmeta.

Foto: N. Fifić

 

- Ukoliko dođemo do situacije da mi nešto smeta ili ne odgovara, a budući da sam uz njih odrasla jer sam deo te porodice od svoje 19. godine, onda im to uvek i kažem. Dušan i ja smo nekako sličniji, tako da slično funkcionišemo, dok sa Marinom imam situaciju da jedno misli, drugo se desi, treće razume, tako da sa njom nešto više moram da razgovaram nego sa Dušanom. Naravno, i oni imaju pravo da meni nešto kažu ako im smeta - poručila je Mirka, koja ne krije da sa Marinom ima ponekad nesuglasice.

Foto: Printskrin/Instagram/savicvujadin

 

Marina Rajević Savić uvek ističe da podržava svoju snajku, i isto tako staje u odbranu njenih stavova, a jednom prilikom je poručila da sve dok je žena poput Mirke, za Srbiju ima nade.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Story)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".