NJemu je zaprećeno od dve do 10 godina robije za krivično delo nasilje u porodici za koje se sumnjiči da je izvršio nad svojom suprugom I.O. (42).

Pretučenoj ženi lekari su konstatovali teške telesne povrede u vidu preloma rebara, nadlaktice, hematoma na glavi i modrica po telu. Ona je nakon pregleda u bolnici u Zemunu puštena na kućno lečenje.

Podestimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je zbog prijavljenog nasilja u porodici, gde su zatekli nasilnika kome su oduzeta dva pištolja i nesrećnu ženu u podlivima, s vidnim povredama i njihovo troje maloletne dece.

Foto: Društvene mreže

 

Žena je prvobitno izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale pre dve nedelje.

Kolima Hitne pomoći pretučena žena je prevezena u KBC Zemun, gde su joj utvrđene teške telesne povrede. NJoj su polomljena četiri rebra i ruka.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao oklagijom, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom...

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".