Iako nisu venčani, kako kažu meštani ovog podjuhorskog sela, oni su bili kao bračni par i lepo su se slagali, ali su najveći problem pravila Miloševa deca, koja Marinu nisu podnosila.

- Oni su bili vrlo nasili prema Marini, a naročito Milica, zbog čega je nesrećna žena podnosila prijave policiji. Mislim da se neki postupci još vode. Zbog toga nije ni živela sa svojim nevenčanim mužem u njegovoj kući, iako se sa njim lepo slagala. Plašila se te dece, stalno je bila izložena njihovom nasilju, i verbalnom, i fizičkom – kaže meštanin tog sela.

Porodica ubijene žene priča da je ona brutalno zaklana, a da se prethodne večeri čula sa sa ćerkama i rekla da sprema drva. Sutradan nisu mogle da je dobiju, da bi im kasnije bilo rečeno da je ubijena.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu navode da je u porodici Pavlović, iz Trešnjevice, bilo ranijih prijava događaja u vezi nasilja. Milica je prijavljivala svog brata Marka, a protiv njih oboje i Z.Đ. podignut je optužni predlog zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu i taj postupak pred Osnovnim sudom u Paraćinu još nije okončan.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".