U pitanju je trasa koja vodi od beogradskog naselja Borča 3 do Novog Beograda.

Navodno su se čula tri pucnja, a glas koji se čuje na objavljenom snimku dodaje da su deca koja su se zatekla tu, bila u šoku. Na sreću, kažu, povređenih nije bilo.

Na snimku možemo čuti muškarca koji pokazuje gde je ušao, a gde navodno izašao metak, pritom pokazujući mesto gde je sedeo on, a gde njegova drugarica.

U opisu ove objave stoji sledeće.

- Moja sestričina je ta devojka, pucano je nasumično. Uviđaj je trajao dva sata, za sada se još ništa ne zna, a i ne verujem da će se išta i uraditi. Milimetar pored glave je prošao metak. Prvo je došla policija iz bloka, pa intervetna je kružila i onda su čekali iz 29-tog da dođu. Uzete su izjave i rekli su da će navodno javiti - naveo je autor snimka.

Ono što je čudno, to je što su rupe na staklu prilično velike, jedna je prečnika oko 10, a druga oko 30 centimetara.

Ništa ne ukazuje na oštećenja od vatrenog oružja

U MUP-u i u dva nadležna tužilištva, kažu za "Blic" da ni do kakve pucnjave nije došlo. U GSP-u su nam takođe rekli da nemaju prijavljenu pucnjavu u njihovim vozilima.

U MUP-u potvrđuju da je sinoć oko 23.30 došlo do oštećenja na gradskom autobusu na liniji 95, međutim, kako pokazuju prvi podaci, ona nisu nastala od vatrenog oružja.

- Sve se desilo na Novom Beogradu, na raskrsnici ulica Nehruova i Evropska. Vozač autobusa na liniji 95 prijavio je da je čuo pucanj i kada je stao, uočio je oštećenje bočnih stakala sa obe strane autobusa. Patrola je odmah izašla na lice mesta, a povređenih nije bilo - nezvanično saznaje Blic.

Oštećena su bočna stakla na obe strane autobusa između prednjih i srednjih vrata.

- Troje putnika je izjavilo da su čuli nekoliko pucnjeva, nakon čega su primetili oštećenja na bočnim staklima autobusa. Metak nije pronađen. Istraga je u toku.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".