Zorana Pavić je otkrila da je pred jedan od najznačajnijih koncerata u karijeri koji je spremala morala da uzme novac na kamatu jer su joj sponzori otkazali saradnju nekoliko dana pred sam događaj.

Pevačica je u ispovesti ispričala detalje o tome kako je u poslednji čas morala da se snađe da bi sve proteklo kako treba, ali i da je posle sekiracije koja je usledila u tim momentima cenu platila zdravljem, pa se na kraju razbolela.

Foto: ATA images

 

- Moram da budem iskrena i kažem da sam se uvek mučila oko koncerata. Kad god sam ih pravila morala sam da pozajmljujem novac, da se snalazim. Na kraju sam se i razbolela. Kad sam pravila koncert u Sava centru, gde mi je gost bio čuveni Gaga Nikolić, ne znam kako sam ga preživela. Odustane mi sponzor nekoliko dana pred koncert, a ja nisam mogla da pokrijem kartama sve i isplatim 16 sjajnih muzičara, vrhunska svetla, ozvučenje, video-zidove i sve ono što jedan koncert čini pravim. Koštalo me je mnogo, koncert je bio sjajan, a sve ovo me je koštalo zdravlja - prisetila se Zorana, pa nastavila:

Foto: ATA images

 

- Neki ljudi su mi tek za tri meseca platili, a ja sam uzela novac na kamatu da bih mogla da isplatim i ispoštujem muzičare. Nije mi žao, evo pretekla sam, pa čak i da sam umrla, ne bi mi bilo žao. Stalno sam se tu mučila, ali rezultat bude uvek takav da se desi koncert za pamćenje, ne u tehnološkom već u u emotivnom smislu, da bismo naučili da razlikujemo umetnost od cirkusa. Moj drugi rođendan biće kada potpuno raščistim sve repove u životu, uključujući i taj novac. Činim sve da tako bude, imam snagu - rekla je Zorana Pavić za "Republiku".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".