Policija iz Niša podnela je zbog toga krivičnu prijavu protiv pedesetjednogodišnjeg muškarca iz okoline Žitorađe zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- Pedesetjednogodišnji muškarac se sumnjiči da je, sinoć, u selu Mekiš, vozeći automobil "reno megan" udario jednu sedamnaestogodišnjakinju. Ona je prevezena u Univerzitetsko-klinički centar u Nišu gde su joj konstatovane teške telesne povrede, saopštila je policija.

U Univerzitetsko kliničkom centru kažu da je pritom zadobila prelom lobanje.

- Pijentkinja 2005.godište u pratnji majke, upućena iz Doma zdravlja Doljevac, javila se u Urgentni centar. Bila je svesna, ali pospana, nepovezanog govora, žalila se na glavobolju i nije rekonstruisala događaje. Od strane lekara na prijemu uočena je oteklina na desnoj slepoočnici da bi kasnije detaljna dijagnostika potvrdila prelom lobanje sa ozbiljnim krvarenjem u mozgu. Pacijentkinja je zbrinuta u poluintezivnoj nezi na Klinici za neurohirurgiju,pod stalnim nadzorom je zbog ozbiljnosti povrede - rekli su nam u UKC.

Policija ispituje okolnosti pod kojima se dogodio udes.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".