NJeni počeci vezuju se za vremensku prognozu na TV Pinku.

Sanja važi za jednu od najpopularnijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni, a jednom prilikom je otkrila kako je počela da se bavi ovim poslom.

Voditeljka je gostujući u emisiji "Amidži šou" ispričala kako je počela njena karijera.

- Malo se poklope kockice i onda se desi čudo, na televiziji je potrebno čudo, meni se desilo kada sam prvi put kročila kod tebe u studio - rekla je Sanja Ognjenu.

- Kada sam ja prvi put kao gost kročila u tvoj studio, bile su na Autokomandi izrovarene sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su meni drage kolege samo okačile bubicu i rekle: "Je l' možeš ti samo da zameniš Ognjena?", ja kažem: "Ali, ja sam gost", kažu oni meni: "Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on". Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera - objasnila je Sanja.

Foto: Printskrin/Jutjub/RTRS Video / RTRS Video / VLC Rekoder

 

 

Karijera Sanje Kužet danas je na vrhuncu, a pre sedamnaest godina, tačnije 2006. godine, ona je u Jutarnjem programu pomenute televizije, gledaoce sa osmehom izveštavala o vremenskim prilikama, a izgled Sanje Kužet i tada je često bio na meti komentara.

Foto: Printskrin/Jutjub/RTRS Video / RTRS Video / VLC Rekoder

 

 

Primetno je da se Sanja gotovo nimalo nije promenila.

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".