Komšije i prijatelji mladog bračnog para ostali su u šoku posle ove tragedije, a za Kurir otkrivaju šta se dešavalo samo par dana pre zločina.

- Policajac je pre nekoliko dana pretio ženi pištoljem, govorio joj je da će je ubiti. Ona se tada uplašila i pozvala svekra i ispričala mu šta se desilo i da muž hoće da je ubije- kažu komšije za Kurir.

Otac policajca je odmah reagovao, te je snajku vratio kod njenih roditelja, gde je živela u poslednje vreme.

Ovo je za Kurir potvrdila i majka žrtve koja je otkrila da se sve to desilo 20. januara, nakon što mu je trvi put rekla da želi da ga ostavi.

- Čuo sam da je policajca otac tada kritikovao, pa čak i tukao. Mladi policajac u našem kraju važi za dobrog momka, finog i kulturnog. Ova mala mu je bila prva ljubav, mnogo ju je voleo. Verovatno je od te bolesne ljubavi svašta pomišljao. Ovo je velika tragedija, jadna deca i njihovi roditelji - pričaju komšije za Kurir.

Foto: N. Skenderija, društvene mreže

 

Inače, kako smo ranije pisali, policajac je ženu zatvorio u kuću, a kako ona to nije mogla da podnese, zatražila se razvod. Na dan ubistva našli su se kako bi porazgovarali o rastanku, a ubijena devojka je bila sigurna da joj muž neće nauditi.

Kako je drugarica ubijene ispričala za Kurir, znala je da policajac maltretira ženu i da nisu u dobrim odnosima, ali da mu je ubijena verovala.

Foto: N. Skenderija

 

- Bila je sigurna da je nikada ne bi povredio, zato je i istupila, mislila je da nikada ne bi stvarno povukao taj obarač. Rekli su nam da su se glasno svađali pre zločina, a da je ona krenula da viče kad je videla da je pištolj uperio u nju - kaže nam žrtvina prijateljica.

Inače, ubijena mlada žena imala je dve sestre od kojih je jedna umrla pre nekoliko godina. Ova tragedija je ostavila veliku bol u porodici, a prijatelji kažu da ne znaju kako će se oporaviti od novog udarca.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".