PRIJATELJI i porodica Nevene P. (20) i mladog policajca Đorđa P. (28), u šoku su zbog stravične porodične tragedije koja se dogodila u petak uveče u begradskom naselju Grocka.

Mladić je u iznajmljenoj kući u Kosmajskoj ulici ubio svoju suprugu, a potom presudio i sebi, prijatelji i poznanici u šoku su zbog svega što se dogodilo.

Prijatelji Nevene P. (20) u šoku su zbog gubitka. Kako kažu, u braku je bilo nesuglasica. Mladić je poslednjih nedelja živeo sam u iznajmljenoj kući u kojoj se dogodilo ubistvo i samoubistvo, a prijatelji pretpostavljaju da je trebalo njih dvoje u petak da se dogovore oko razvoda.

- U poslednje vreme nisu bili u dobrim odnosima. Ona je bila mlada i puna života, međutim nekako je ostala "zarobljena" u kući i to više nije mogla da podnese. To je bio razlog da se spakuje i vrati se kod roditelja - ispričala je jedna poznanica.

 

Iako joj u braku nije bilo sjajno, ona se tek pre nekoliko dana prvi put požalila. Kako pričaju poznanici ovog maldog bračnog para, Nevena je suprugu verovala i govorila je da je dobar prema njoj.

U međuvremenu oglasila se u javnosti i majka nesrećne devojke. Kazala je da je predosetila da će se ova veza završiti katastrofom. Ova žena je otkrila da je bivši zet i 20. januara (kada se par razišao) pretio oružjem. Prema njenim rečima, tog dana je mladićev otac sinu uspeo da otme oružje.

- Od samog starta sam ja videla da to ne štima kako treba. Govorila sam joj da obrati pažnju, ali mi nije dozvoljavala da se mešam. Kao majka sam ćutala kako ne bih svom detetu pravila problem - kazala je potresena majka.

Foto: N. Skenderija

 

 

Kako je objasnila, i njen odnos sa ćerkom se promenio od kada je upoznala policajca.

- Jako smo bliske, ali od trenutka kada ga je upoznala i sve do momenta kada mi se požalila da želi da ga ostavi, nisam znala ništa, osim što sam videla i predosetila. Pored njega ona nije bila ona stara, venula je - kaže majka, dodajući:

- Ja sam je podržala u njenoj odluci da ga ostavi. Pričala mi je da je puno vređa, neće da ide nigde sa njom, nije joj dao ni da se druži sa onima koji mu nisu odgovarali.

Foto: Instagram printskrin, N. Skenderija, društvene mreže

 

 

Majka apeluje na sve da poslušaju svoje roditelje i ne rade stvari zbog kojih će se celog života kajati.

- Bol je neizmerna. Volela bih da nekako doprem do dečjih mozgova i usadim im to da su roditelji u pravu u ovakvim situacijama. Moja duša je delom otišla uz nju. Tugu i bol ne umem da opišem i ne želim nijednom roditelju da doživi gubitak svog deteta!

NISU NI SLUTILI

PREMA rečima komšija, tragediji je prethodila svađa supružnika, i kažu da je tokom rasprave Đorđe uperio pištolj u njenom pravcu.

- Želim da verujem da je slučajno povukao taj obarač i da je sebe ubio kad je video šta je uradio. Ovo je zaista velika tragedija - rekla je jedna poznanica. Komšije kažu da je Đorđe bio dobar mladić i da nikada sa njim nije bilo problema. Kako kažu, Nevena i Đorđe su iz Grocke, njihova ljubav počela je dok su bili jako mladi i oboje su bili dobra deca.

PORUKA MAJKE

MAJKA Nevene P. na društvenim mrežama oglasila se dirljivom porukom koju je posvetila svojoj ćerki.

- Oduzeo mi te je neko ko nije imao pravo! Dušo moja, anđele moj, radosti moja. U majkinoj duši si bila, tu ćeš i ostati. Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj mesto za majku svoju. Nadam se da to neću morati dugo da čekam. Svrati mi u snove ponekad, čekaću te. Voli te majka iako više to nikada neću moći da ti kažem, ali znam da znaš - napisala je majka.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".