Kako smo ranije objavili u jezivoj saobraćajnoj nesreći povređene su četiri osobe među kojima je najteže bio upravo DŽemo K. 

- Lekari su dali sve da mu spasu život. On je bio i na operaciji, ali nažalost povrede su bile takve da mu nije bilo spasa - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Naime, DŽemo K. je vozio BMW i kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, međutim u jednom trenutku prešao je u suprotnu traku da se, kako se sumnja okrene, u tom trenutku na njega je naleteo drugi "bmw" koji se kretao iz suprotnog smera. 

- DŽemu K. i njegovu saputnicu su iz smrskanog "bmw" izvlačili vatrogasci, jer su oboje bili bez svesti - rekao je ranije naš sagovornik. 

Foto: Društvene mreže

 

Prema našim saznanjima DŽemo je, u trenutku kada je drugi BMW naleto na njega, svojim vozilom hteo polukružno da se okrene, što na tom delu puta nije dozvoljeno.

- Posle izvršenog uviđaja i uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tužilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi, tačnije da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju - saopštilo je Prvo osnovno tužilaštvo.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".